לרגל יציאת הסרט בחזרה מטואיצ’י, התארח אצלנו יוסי גינסברג שעל סיפורו האישי הסרט מבוסס.
לכבוד הערב, שף אור גינסברג תכנן ארוחה שכולה הייתה אינטרפרטציה קולינרית יצירתית וטעימה לסיפור שלו, ולוותה בסיפורים מרתקים של יוסי, היישר מהג’ונגל בבוליביה.
Welcome to South America
התחלת המסע של יוסי עם הטעמים והצבעוניות שאפיינו אותו. סביצ’ה לברק עם בצל סגול, תירס, כוסברה וצ’ילי עם קונסומה תפוחים ועשבי תיבול.

קוקטייל הג’ונגל. ליקר עלה קוקה בוליביאני, רום, לימון, אננס ותבלינים.

הישרדות
בערכת ההישרדות שיוסי לקח איתו לג’ונגל היה אורז ושעועית. שקית ההישרדות שלנו שאבה השראה משם והכילה ריזוטו מאורז שחור, שעועית לימה שחורה, קינואה, אגוזים, עשבי תיבול ועשן מדורה.

מנת הנחש הירוק שלנו היא נקניקיית מוסר ים עם זרעי כוסברה, צ’ילי וגרידת לימון, מצופה בקשקשי שקדים ירוקים טריים על קרם משורש היוקה שאופייני לאזור.

החיפוש אחרי המזון כדי לשרוד ליווה את יוסי כל הזמן והוא נאלץ לשבור מחסומים פסיכולוגיים במאבק ברעב. ביצים כחולות שמצא בקן בג’ונגל היו אחד האתגרים.
מנת הביצים הכחולות שלנו הכילה כנף קונפי על קרם גזר, הולנדייז ושמן צ’ילי על מצע של שיערות קדאיף.


מנת פטריית ההזייה מסמלת את ההזיות הרבות שרדפו את יוסי בתקופת ההישרדות בג’ונגל. הפטרייה שלנו מורכבת מבראוניז שומשום שחור, עם כיפת שוקולד, בתוכה קרם פטיסייר בננה ובבסיסה קרמבל שוקולד.
