ערב ג’ונגל ב-Selas

לרגל יציאת הסרט בחזרה מטואיצ’י, התארח אצלנו יוסי גינסברג שעל סיפורו האישי הסרט מבוסס.

לכבוד הערב, שף אור גינסברג תכנן ארוחה שכולה הייתה אינטרפרטציה קולינרית יצירתית וטעימה לסיפור שלו, ולוותה בסיפורים מרתקים של יוסי, היישר מהג’ונגל בבוליביה.

Welcome to South America

התחלת המסע של יוסי עם הטעמים והצבעוניות שאפיינו אותו. סביצ’ה לברק עם בצל סגול, תירס, כוסברה וצ’ילי עם קונסומה תפוחים ועשבי תיבול.

קוקטייל הג’ונגל. ליקר עלה קוקה בוליביאני, רום, לימון, אננס ותבלינים.

הישרדות

בערכת ההישרדות שיוסי לקח איתו לג’ונגל היה אורז ושעועית. שקית ההישרדות שלנו שאבה השראה משם והכילה ריזוטו מאורז שחור, שעועית לימה שחורה, קינואה, אגוזים, עשבי תיבול ועשן מדורה.

 כדי להתגבר על הרעב בג’ונגל יוסי נאלץ להתגבר על הפחדים ולאכול נחש ירוק שהתחבא בין העצים.
מנת הנחש הירוק שלנו היא נקניקיית מוסר ים עם זרעי כוסברה, צ’ילי וגרידת לימון, מצופה בקשקשי שקדים ירוקים טריים על קרם משורש היוקה שאופייני לאזור.

החיפוש אחרי המזון כדי לשרוד ליווה את יוסי כל הזמן והוא נאלץ לשבור מחסומים פסיכולוגיים במאבק ברעב. ביצים כחולות שמצא בקן בג’ונגל היו אחד האתגרים.
מנת הביצים הכחולות שלנו הכילה כנף קונפי על קרם גזר, הולנדייז ושמן צ’ילי על מצע של שיערות קדאיף.

הפירות מעץ התמרהינדי היוו חלק עיקרי מהתזונה של יוסי בג’ונגל. הקינוח שלנו הוא פופו תמרהינדי עם קרמו יוגרט, קרמבל טונקה, פירות יער ועלה גפן מסוכר

 

מנת פטריית ההזייה מסמלת את ההזיות הרבות שרדפו את יוסי בתקופת ההישרדות בג’ונגל. הפטרייה שלנו מורכבת מבראוניז שומשום שחור, עם כיפת שוקולד, בתוכה קרם פטיסייר בננה ובבסיסה קרמבל שוקולד.

רוצים לשמוע עוד על ערבי הקונספט המיוחדים שאור עורך בSelas ?

התעדכנו בעמוד הפייסבוק של המסעדה או באינסטגרם

ערב ג’ונגל ב-Selas
דרגו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *