במסגרת ערבי הקונספט שלנו בימי שלישי ב-Selas, כל שבוע אנחנו בוחרים נושא ומקדישים לו את הערב כולו. סביב הנושא הנבחר אנחנו בונים תפריט, תפריט קוקטיילים, מארחים שפים או ברמנים מעניינים ומתאימים את כל האוירה לנושא.
השבוע בחרנו בערב מיוחד לאוהבי הבשרים.נבנה תפריט בן 8 מנות על טהרת הבשר עם נתחים משובחים מגידול מקומי בשיטות בישול מגוונות, שלוו ביין טוב וקוקטיילים מתאימים.
צילמה: סשה דנילוביץ’ ברגמן

אטייף בקר טלה על טחינה ירוקה וקרם חציל

טרטר בקר עם צלפים, חרדל וצ’ילי

מקרון פטה כבד עם אוכמניות וקורנישונים

חטיפי אסאדו עם תפוח אדמה מאובן, רושטי וצ’ימיצ’ורי



טטאקי דנוור קאט עם קרם חציל שחור, קרם ארטישוק וצ’יפס ארטישוק

פיקניה עם כרוב על הגריל, רוטב שרי וזכוכית אכילה

נמסיס שוקולד עם ספוג שקדים וקרמבל שוקולד


כדי לדעת עוד פרטים על ערבי הקונספט שלנו ולהזמין מקום לאירועים הבאים, בקרו באתר המסעדה