סדנת דגים

סדנת בישול לאוהבי הדגים

סדנת בישול דגים של שף אור גינסברג
שף פרטי לאירועים
קייטרינג לאירועים של שף אור גינסברג

סדנת בישול מעשית ועשירה במידע על סוגי דגים והדרך האידיאלית להכנתם.

בסדנה נלמד, נבשל, נקבל אוסף מתכונים ובסוף נשב לסעודה מפנקת עם קוקטיילים ו/או יינות טעימים.

הסדנה מיועדת לקבוצות החל מ-8 משתתפים.

תוכן הסדנה:

כיצד לבחור דגים טריים.

איך לפלט דגים.

טכניקות שונות של חיתוך – טרטר, סביצ’ה וסשימי.

טכניקות בישול מגוונות – אידוי, טיגון, כבישה ובישול ברוטב.

תפריט לדוגמא:

סשימי דג ים בויניגרט סויה, ג’ינג’ר ושמן כמהין לבנות.

טרטר בגספצ’ו תפוחים ועשבי תיבול.

פיש אנד צ’יפס ברוטב חריימה רומני ואיולי לימון כבוש.

דג מאודה ברוטב בוייבז.

סדנת דגים
5 (100%) 3 votes