סדנת פסטה ובישול איטלקי

סדנת פסטה ובישול איטלקי

סדנת פסטה
סדנת בישול איטלקי
סדנת בישול איטלקי

סדנת בישול מעשית ויצירתית החל משלב הכנת הבצק לפסטה, הכנת סוגי פסטה שונים (אנלוטי, פטוצ’יני, רביולי, טורטליני וכו’) ורטבים מעניינים.

בסדנה נלמד, נבשל, נקבל אוסף מתכונים ובסוף נשב לסעודה מפנקת עם יינות איכותיים.

הסדנה מיועדת לקבוצות החל מ-8 משתתפים.

תפריט לדוגמא:

אנלוטי במילוי ריקוטה, קונפי כרישה ושקדים. ברוטב חמאה חומה ומרווה.

טורטלטי גבינות ברוטב סלק ורימונים, עם זרעי כוסברה וענני ריקוטה וניל.

רביולי בשר בבישול ארוך ברוטב ציר בקר, פרמז’ן וכמהין.

רביולי מולקולרי- רביולי פטל במילוי פנקוטה למון גראס, בציר ג’ינג’ר וכפיר ליים.

סדנת פסטה ובישול איטלקי
5 (100%) 2 votes