אירוח קליל וטעים

אירוח קליל וטעים

אני בטוח שהרבה מכם אוהבים לארח בבית אבל פחות נהנים משלב ההכנות והניקיון.
המון מנות יכולות להיות קלות ומהירות להכנה וגם ממש טעימות.
אז הנה דוגמא טובה- מנה שכל אוחד יכול להכין בבית וגם מבטיחה קריאות התפעלות מהאורחים.

טרטר דג ים על טוסטאדה

מצרכים עבור 12 יח’:

300 גרם דג נקי
1 צרור עירית
חצי אננס (אפשר גם מישמיש או נקטרינה)
1 יח’ צ’ילי אדום
1 בצל סגול גדול
מלח ים
פלפל שחור
6 כפיות שמן זית
מיץ יוזו

להכנת איולי שום קונפי:

15 שיני שום
שמן קנולה
5 כפות מיונז 2 כפיות שמן שומשום
1 כף מיץ ליים או יוזו

להכנת הטוסטאדות (אפשר גם לקנות מוכנות):

2 כוסות קמח תירס
1.5 כוסות מים חמים
4 כפות שמן

מתכונים אור גינסברג

אופן ההכנה:

מכינים את האיולי שום קונפי-
מניחים בסיר את שיני השום בתוך שמן, כך שהשמן מכסה את השום. מבשלים כ-20 דקות על אש קטנה. לאחר הבישול מעבירים לקערה עם כל שאר מרכיבי האיולי ומערבבים היטב.
מכינים את הטרטר-
את הדג והירקות חותכים לקוביות קטנות. את צרור העירית קוצצים דק. מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ יוזו.
מכינים את הטוסטאדות-
לשים את הבצק ומחלקים לכדורים קטנים. מרדדים לעובי דק מאוד. מחממים מחבת ללא שמן, מניחים את הבצק במחבת וקולים עד שמתחילות להופיע בועות. הופכים וקולים עוד כמה שניות. מחממים שמן במחבת ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג ומפזרים מלח דק.
מרכיבים את המנה- 

מזליפים מעט מהאיולי שהכנו על גבי הטוסטאדה. מניחים כף מתערובת הטרטר ומעטרים בעלי עירית.

קייטרינג למסיבות

ואם בא לכם לארח בבית ולהרגיש אורחים בעצמכם-
צרו קשר ונתכנן ביחד אירוע במיוחד בשבילכם, אצלכם בבית או בכל מקום אחר שתרצו. אתם תוכלו להרגע וליהנות עם האורחים שלכם. אני והצוות שלי נדאג להכנה וההגשה, ובסוף האירוע תקבלו את הבית נקי ומסודר.


להזמנת שף עד הבית

אירוח קליל וטעים
5 (100%) 2 votes